Poštovné zadarmo pri objednávke nad 80€.
Novinka

Bybi 100% Olej z jahodových jadier

  • 1 z 3

100% Cold Pressed Strawberry Seed Oil na zmäkčenie a zlepšenie hydratácie pleti, ktorá je suchá až šupinatá, či jednoducho citlivá.


  • Skladom
€16 / ks
Kategória: Oleje, krémy a séra na pleť
 

Celý rad Bybi boosterov bol vyvinutý pre maximalizovanie vašej existujúcej pleťovej starostlivosti. Pekne zapadne medzi ostatné produkty, ktoré denne používate. Jahodový booster je primárne určený na dennú starostlivosť.

Extrémne ľahký, ľahučko sa rozotiera, absorbuje prakticky okamžite a vy pocítite len jemnú lahodnú vôňu čerstvo zozbieraných jahôd. Odmenou vám bude hebká, zamatovo jemná a hydratovaná pokožka.

Olej z jahodových jadierok je veľmi bohatý na Omega-6 a Omega-3 esenciálne mastné kyseliny. Zároveň je významným zdrojom kyseliny elagovej. To ho robí ideálnym produktom pre zvlhčenie, vyživenie a hydratovanie veľmi suchej aj dehydrovanej pokožky. Oceníte ho aj v prípade podráždenej pokožky, pre ktorú hľadáte ukľudňujúcu prvú pomoc.

Vyrobený z za studena listovaných jadier jahôd, ktoré sú vedľajším pozostatkom pri výrobe jahodových džúsov. Ďalší plusový bod, čo poviete?

Pridajte pár kvapiek boosteru do vášho séra, krému, či balzamu a naneste na tvár a krk. Booster môžete samozrejme používať aj samostatne a aplikovať priamo na pleť. Ak túžite po jemne zamatovej rozjasnenej pleti, naneste ho pod váš make-up.

Vhodný na suchú, senzitívnu pleť so sklonmi k šupinateniu.

Ako zrecyklujete minuté balenie séra?

Vyberte fľaštičku z krabičky. Krabička samotná je 100% recyklovateľná. Môžete je v kľude vyhodiť v rámci vášho domáceho recyklačného “systému”.

Oddeľte telo fľašky od vrchnáčika. Fľaška je plne recyklovateľná. Sklenenú pipetu oddeľte a vyhoďte do koša určeného na sklo. Zvyšok vrchnáku momentálne nie je možné recyklovať. Vyhoďte ho do zmiešaného odpadu.

Veľkosť balenia: 15 ml

Zloženie: fragaria ananassa (olej z jahodových jadier)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.